O gamă largă dintre produsele noastre pot fi personalizate, cu text sau alte simboluri, pentru firme sau persoane fizice deopotrivă.

Te poți bucura de produsele noastre dacă:

  • Ești proprietar de hotel, restaurant, cafenea sau ai o afacere care are nevoie de identitate vizuală. Noi îți oferim posibilitatea de te diferenția pe piață și a personaliza tot ce ai nevoie pentru a rămâne în memoria clienților/potențialilor clienți: broderie cu text sau/și logo pe prosoape, halate, șepci, șorțuri, fețe de masă, echipamente de lucru, etc.
  • Îți dorești să oferi un cadou unic, personalizat cuiva drag, ori vrei să îți decorezi locuința într-un stil deosebit. Poți opta pentru seturi de pat/pătuț personalizate cu nume, șorțuri, tricouri, perne de decor, jucării personalizate cu numele copilului, seturi pentru nou-născuți, rochițe etc.

Posibilitățile sunt nelimitate, deoarece avem tehnologie de ultimă generație ce permite realizarea broderiei pe diverse tipuri de țesături care pot avea culori, texturi și croieli diferte. Putem oferi și broderie pe obiecte din piele!

Broderie personalizata persoane juridice

Broderie personalizata persoane fizice